Home Aansprakelijkheid

Veilig verzekeren:

logo qshops

logo geschilonline


Gastouder aansprakelijkheid | Gastouderverzekering.nl

Dit gedeelte op de website is voor Gastouders, informatie voor Gastouderbureaus kunt u vinden onder Gastouderbureau.

Kinderopvang bij gastouders

In Nederland word steeds meer gebruik gemaakt van kinderopvang. Eén van de mogelijkheden van kinderopvang is het gastouderschap. Veel ouders vinden deze “dicht bij de deur” oplossing prettig. En dat is het ook, zeker als u als gastouder dit met alle toewijding kan doen.

Gastouderschap brengt natuurlijk de nodige zorg en verantwoording met zich mee. De zorg over de kinderen is u toevertrouwd. Logisch. Daarnaast bestaan er de wettelijke kaders waarbinnen een gastouder moet werken. Logisch. Zo ziet u. Alles lijkt goed geregeld.

Aansprakelijkheid Gastouders

Maar is het risico van uw aansprakelijkheid ook goed geregeld?

Wie betaalt eventuele schade als er tijdens het oppassen iets gebeurt met “uw” kinderen en iemand (of de ouders) stelt u aansprakelijk voor geleden schade?

Het blijkt dat veel gastouders denken dat schade die veroorzaakt wordt door of aan het kind waarop zij passen, verhaald kan worden op de Aansprakelijkheids Verzekering Particulieren (AVP). Maar dat is niet zo.

Als Gastouder krijgt u namelijk betaald voor uw service, dus bent u beroepsmatig aan het werk. Dit valt volledig buiten uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering.

Het risico van uw aansprakelijkheid is eenvoudig en voordelig op te lossen. De beste Gastouderverzekering vanaf slechts 7,50 euro per maand.

Let op: als u aangesloten bent bij een gastouderbureau komt het vaak voor dat uw overeenkomst vereist dat u een adequate aansprakelijkheidsdekking heeft. Met uw Gastouderverzekering heeft u die.

Uw Gastouderverzekering vanaf 7,50 euro per maand. Vraagt u vandaag nog uw offerte aan.

 


Over Gastouderverzekering.nl | Contact | Inloggen | Disclaimer | Privacy Policy
© 2007 - 2021 | Gastouder Verzekering | Voor gastouder en bij kinderopvang