Home Gastouderbureau deventer

Veilig verzekeren:

logo qshops

logo geschilonline


Gastouderbureau deventer

Gastouderbureau Deventer

Voor de opvang van uw kinderen bij een gastouder kunt u voor bemiddeling tussen ouders en gastouders het gastouderbureau Deventer inschakelen. De gastouders zijn goed opgeleide gastouders waarbij de kinderopvang in een thuissituatie is gesitueerd. Daarbij worden de gastouders bijgestaan via een ervaren kinderopvang medewerker via individuele begeleiding van de gastouders. Omdat het gastouderbureau Deventer en eveneens de gastouders aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang voldoen, bieden wij een professionele echter veilige kinderopvang bij een gastouder aan. U als ouder bent er dan van verzekerd dat uw kind in goede handen is. Omdat de gastouder het kind opvangt in een thuissituatie bespaard dit op de kostprijs en is de kinderopvang via een gastouder geregeld via het gastouderbureau Deventer een betaalbare kaart. Heeft u als ouder ook interesse in kinderopvang neem dan contact op met het gastouderbureau Deventer.

Waarom gastouder kinderopvang?

Conform de Universele Rechten van het Kind dient u als ouder ervoor te zorgen dat uw kind goede zorg krijgt. Omdat u en uw eventuele partner beiden werken dient u voor het kind gedegen opvang te vinden. Daartoe kunt u het kind via het gastouderbureau Deventer laten plaatsen bij een gastouder. Gewoonlijk wordt een gering aantal kinderen bij een gastouder geplaatst waarmee het kind dus optimaal aandacht krijgt van de gastouder. Door het feit dat de gastouders thuiswerken en onder begeleiding van een pedagogische medewerker staan, is er voor het kind een gezonde omgeving gerealiseerd waarbinnen uw kind wordt opgevangen en wordt gestimuleerd. Bijkomend voordeel is dat de gastouder thuis werkt en dat heeft een positieve werking op het uurtarief.

Goede kinderopvang

In de Wet Kinderopvang is geregeld dat ieder kind recht heeft op zorg en gedegen kinderopvang. Betreft het hierbij een gezin met twee werkende ouders dan dient bij een kinderopvang een plek gevonden te worden. Middels intensieve begeleiding en zorg door gastouders ontwikkelen zich de talenten van het kind sneller. Ons gastouderbureau Deventer en de bij ons aangesloten gastouders voldoen aan de kwaliteitseisen vereist conform de Wet Kinderopvang. Daartoe is het Landelijk Register Kinderopvang opgesteld, waaraan goed gekeurde gastouderbureau’s en gastouders zijn aangesloten en geregistreerd. Daarmee bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit kinderopvang en –zorg bij een gastouder in een thuis situatie.

Fiscus

Indien het gastouderbureau alsmede de aangesloten gastouder zijn goedgekeurd en dus voldoen aan de kwaliteitseisen voor kinderopvang, dan mogen de in rekening gebrachte kosten voor een deel worden afgetrokken van de belasting. Daarmee draagt de fiscus en de overheid mee in het dragen van de kosten voor uw kinderopvang. Omdat de gastouder werkt vanuit een thuis situatie zijn de kosten tevens laag en kunt u op een laagdrempelige manier gebruik maken van de faciliteiten die het gastouderbureau Deventer met de gastouder bieden. Met kinderopvang via het gastouderbureau profiteert u dus optimaal, door goede zorg voor het kind in een gezonde, veilige en betrouwbare omgeving tegen een schappelijke prijs.

Aanmelding voor kinderzorg

Wij van gastouderbureau Deventer zijn altijd op zoek naar nieuwe gastouders die graag op kinderen willen passen. Via een begeleidingstraject worden aanstaande gastouders klaar gestoomd om kinderen op een gedegen manier te verzorgen waarbij aan de wettelijke kwaliteitseisen wordt voldaan. Heeft u dus ook interesse in het verzorgen van kinderen in uw thuis situatie neem dan contact op. Bent u echter als ouder op zoek naar een gastouder dan kunt u eveneens met ons gastouderbureau Deventer contact opnemen. Wij staan voor u klaar om een professionele kinderopvang gastouder bij uw kind te matchen.

 


Over Gastouderverzekering.nl | Contact | Inloggen | Disclaimer | Privacy Policy
© 2007 - 2021 | Gastouder Verzekering | Voor gastouder en bij kinderopvang