Home Gastouderbureau utrecht

Veilig verzekeren:

logo qshops

logo geschilonline


Gastouderbureau utrecht

Gastouderbureau Utrecht

Het gastouderbureau Utrecht matcht uw kind aan de meest geschikte gastouder om zo optimaal van kinderopvang en –zorg te kunnen profiteren. Als ouder wilt u verzekert zijn van goede zorg en opvang voor uw kind in een kinderopvang situatie. Daartoe kunt u gebruik maken van de diensten van het gastouderbureau Utrecht en de bij ons aangesloten gastouders. Wij bieden hoge kwaliteit zorg in een thuis situatie waarbij aan de kwaliteitseisen conform de Wet Kinderopvang wordt voldaan. Daarmee weet u als ouder(s) dat uw kind in goede handen is aangezien de gastouder professioneel werkt op een veilige manier waarbij het kind in zijn kunnen wordt gestimuleerd. U heeft daarnaast het voordeel dat de gastouder thuis werkt en dus weinig aanvullende kosten in rekening hoeft te brengen. Daarmee is kinderopvang en –zorg via het gastouderbureau Utrecht een zeer aantrekkelijk alternatief aangezien u op uw kosten bespaart. Wilt u ook optimale kinderopvang en –zorg tegen een schappelijke prijs benader dan ons gastouderbureau Utrecht.

Reden gastouderbureau Utrecht

Kinderen hebben het recht op goede kinderopvang en –zorg. U als ouder dient daartoe te zorgen aangezien dit uw wettelijke plicht is. Werken beide partners dan valt dit uiteraard lastig te combineren en daarom dient u de kinderopvang en –zorg uit handen te geven aan een zogeheten gastouder. U regelt dit bij het gastouderbureau Utrecht. In tegenstelling tot een crèche krijgt uw kind bij kinderopvang bij een gastouder intensieve aandacht omdat bij een gastouder een beperkt aantal kinderen wordt geplaatst. Dit stimuleert dan ook de vorderingen van uw kind. Het kind wordt verzorgd in een thuis situatie in een dus vertrouwde, veilige en gezonde omgeving. Omdat juist de gastouder thuis werkt is het gevraagde uurtarief gunstig.

Landelijke Register Kinderopvang

Om de kwaliteit van gastouderbureaus en gastouders hoog te houden, dient enerzijds de situatie aan de kwaliteitseisen te voldoen zoals die in de Wet Kinderopvang worden gesteld, en anderzijds zijn zowel het gastouderbureau Utrecht alsmede de aangesloten gastouders geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang. Middels goede begeleiding van de gastouders door een pedagogisch ervaren kinderverzorger is en blijft de door de gastouders geleverde kwaliteit van hoog niveau. Door deze maatstaven bent u verzekert van goede kinderopvang en –zorg gegeven door professionele en kind stimulerende gastouders. Wilt u dan ook professionele kinderopvang en –zorg voor uw kind in een vertrouwde thuis situatie neem dan contact op met ons gastouderbureau Utrecht. Wij matchen uw kind met de meest geschikte gastouder.

Financieel voordeel

U mag de kosten die u uitgeeft aan kinderzorg bij kinderopvang door een gastouder aftrekken van de belastingdienst indien zowel het gastouderbureau als de gastouder voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen binnen de Wet Kinderopvang. Zo deelt de fiscus mee in de zorg voor uw kind. Wegens het feit dat gastouders in een thuis situatie werken blijven de extra kosten laag, en daarmee kunnen we een relatief gunstige prijs voor u als kinderopvang en –zorg zoekende ouder. In combinatie met belastingvoordeel blijft daarmee kinderopvang via gastouders een betaalbare zaak, terwijl uw kind geniet van intensieve begeleiding met goede zorg voor het kind.

Contact gastouderbureau Utrecht

Tijdens de uren dat u en uw partner werken wilt u dat uw kind goed wordt verzorgd en dat tegen een schappelijke prijs. Wilt u weten wat een gastouder voor u als ouder kan betekenen neem dan contact op met het gastouderbureau Utrecht. Ook zijn we continu op zoek naar nieuwe gastouders die de zorg en opvang van kinderen in hun thuis situatie graag willen opnemen. Neem dan ook contact met ons op aangezien er nog vele kinderen zijn die ook goede en veilige kinderopvang en –zorg verdienen. Het gastouderbureau Utrecht staat dan ook klaar voor nieuwe gastouders en ouders.

 


Over Gastouderverzekering.nl | Contact | Inloggen | Disclaimer | Privacy Policy
© 2007 - 2021 | Gastouder Verzekering | Voor gastouder en bij kinderopvang