Home Kinder meubilair

Veilig verzekeren:

logo qshops

logo geschilonline


Beste tips over kinder meubilair | Gastouderverzekering.nl

Kinder meubilair

Als er een kindje op komst is, komt er erg veel op je af. Bezoeken aan de verloskundige, echo's, bloed prikken, hormonen en vele emoties.

Op een gegeven moment ga je nadenken over de kinderkamer en uiteraard hoort daar kinder meubilair bij. Wat heb je nou precies nodig aan kinder meubilair?

Benodigdheden voor de kinderkamer

Het allerbelangrijkste is natuurlijk een wieg of een ledikant. In een wieg kunnen kleine baby's liggen, maar daar groeien ze wel relatief snel uit. In een ledikant kunnen kinderen ook vanaf de geboorte liggen en daar kunnen ze langer mee doen. Naast een wieg of ledikant heb je een commode nodig voor de verzorging van je kleine. Behalve aan- en uitkleden, gebruik je de commode ook voor het verschonen van de luier en voor het wassen van je kindje. Een commode gebruik je ongeveer een jaar of twee/ drie, dus het is belangrijk dat je een stevige commode hebt. Let erop dat de commode hoog genoeg is voor je, je gebruikt hem immers meerdere keren per dag.

Een ander onderdeel van kinder meubilair is een kledingkast. Al die kleine kleertjes, schoentjes, sokjes, mutsjes en slofjes krijgen hierin een eigen plaats. Er zijn speciale kleerhangers te koop voor de kleine kleertjes.

Waar koop ik kinder meubilair?

Kinder meubilair kan u kopen bij babywinkels zoals Prenatal of Babypark. U kan ook via marktplaats kijken naar tweedehands kinder meubilair. Let erop dat het aan te raden is om een nieuw matrasje en een nieuw verschoonkussen te kopen. Dit in verband met hygiƫne en veiligheid.

Laat u goed informeren over de veiligheidsvoorschriften van kinder meubilair!

 


Over Gastouderverzekering.nl | Contact | Inloggen | Disclaimer | Privacy Policy
© 2007 - 2021 | Gastouder Verzekering | Voor gastouder en bij kinderopvang